Telefon:  60 18 39 51        Mail:  info@kingosbogholderi.dk

Referencer

Svanekjær Møbler ApS

Charlotte Svanekjær
www.svanekjaer-moebler.dk

Vi har igennem de sidste par år haft Pia tilknyttet som vores bogholder.
Pia er en dejlig pige, meget professionel, hun har orden i tingene, er altid sød og glad, og vi kan kun give hende vores bedste anbefalinger!

Revisorhuset Hals

Bjarke Kjær
www.revisorhusethals.dk

Vi har et rigtig godt samarbejde med Pia og Kingos Bogholderi. Vi har flere kunder sammen, og vi ved, at når Pia laver bogholderiet, så er alt det arbejde, som vi har aftalt, udført korrekt og afstemt som vi gerne vil have det. Vi har lært at kende Pia som en faglig meget dygtig person med en meget høj effektivitet og altid med regnskaberne klar til den aftalte tid. Men allermest vigtigt, så er Pia en god og vellidt person, som vi kun får roser for, når vi anbefaler hende til vores kunder, til at varetage deres bogholderi, administration og regnskaber.

Gotcha A/S

Rasmus Færch Brostrøm
www.gotcha.dk

Jeg har arbejdet med Kingo Bogholderi siden opstarten af Gotcha A/S, og jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Pia håndterer al debitor- og kreditorbogføring, bankafstemning mv. for os, og det udføres til punkt og prikke – hver gang. Pia arbejder hurtigt og effektivt og står altid til rådighed ved tvivlsspørgsmål. Som person er hun venlig, imødekommende og humoristisk. De bedste anbefalinger herfra.

Flauenskjold Korn

Allan Christensen
www.flauenskjoldkorn.dk

Vi har siden 1. juli 2010 haft Kingo`s Bogholderi til at stå for vores bogføring. Det har vi aldrig fortrudt, Pia arbejder utroligt professionelt, hurtigt og sikkert og med en viden om det hun foretager sig, ingen er forhåbentlig fejlfri men Pia kommer tæt på, der er ingen fejl. Vores faktura kommer ud til tiden, vores punkt afgifter til skat er klar hver måneds dag, og moms afregningen er altid klar i god tid før betaling. Vores revisions firma roser hver gang hendes materiale, det er bare i orden. Det gør vores hverdag noget nemmere at arbejde sammen med nogen der kan deres håndværk, og det frigør mig til at jeg kan lave noget mere “spændende”

Dan Group Alarm Nord ApS

Peter Hemmingsen
www.alarmnord.dk

Blev anbefalet Pia af vores revisor, det har vi aldrig fortrudt, opdateret bogholderi og altid klar til med en frisk bemærkning. Vores bedste anbefalinger.

Art House

Evi Stens Søndergaard
www.salon-arthouse.dk

Jeg kan på det varmeste anbefale Kingos Bogholderi. Pia er altid hurtig til at hjælpe mig med mine spørgsmål, jeg har sjældent ventet på svar og det er meget vigtig for mig at der er en kort ventetid.

Pia har også en revisor ved hånden hvis jeg har brug for sådan en hjælp. Jeg er meget tilfreds med Pias personlige væremåde som gør at jeg altid føler mig velkommen.